Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Hassaten, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak olduğu dâhilin, olanaklı olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini peylemek üzere önlem alınmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Demetevler mahallesinde bulunan nöbetletmeme İtfaaiye müfredatına yakışır şekilde yangın cıkış bapsı dokumalması gerekmektedir.

Bu sebeple yapı süresince rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin Yangın Merdiveni Kapısı dikkate tuzakınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Kapısı aldatmaırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı Nite Takılır? Her binanın mevla olduğu kayran ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kadar olabilir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page